رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه خبر داد

آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

به گزارش مفدابابل،  رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه از آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ خبر داد.
راضیه آقاپور در خصوص برگزاری طرح غربالگری گفت: هر ساله با آغاز سال تحصیلی جدید برنامه سنجش آمادگی روانشناختی دانشجویان ورودی‌های جدید در قالب طرح ملی غربالگری سلامت روان اجرا می‌گردد.

وی همچنین به الزامی بودن این طرح اشاره کرد و گفت: با عنایت به شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی مبنی بر عدم حضور دانشجویان  در دانشگاه، سامانه آنلاین غربالگری سلامت روان دانشجویان توسط اداره مشاوره و سلامت روان وزارت متبوع راه اندازی شده است و تکمیل فرم اطلاعات درخواستی الزامی می‌باشد.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه در ادامه بیان داشت: کلیه دانشجویان ورودی جدید نیمسال اول و نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بایستی  بهhttps://ccsm.behdasht.gov.ir  مراجعه و نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های مربوطه اقدام نمایند.

آقاپور در پایان افزود: لازم به ذکر است نتیجه بلافاصله بعد از اجراء و ثبت موفق تست آنالیز شده و به اطلاع دانشجویان خواهد رسید. دانشجویان گرامی در صورت  بروز هر گونه مشکل در تکمیل فرم مربوطه با شماره تلفن۰۱۱۳۲۱۹۰۲۷۱  اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه تماس حاصل فرمایند.