دکتر یدا... زاهدپاشا

جناب آقای دکتر یدا... زاهدپاشا

آقای دکتر یدا... زاهدپاشا متولد سال 1328 از قم و اهل بندپی شرقی بابل بوده و در سال 1373 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی ایران شدند. ایشان از سال 1370 در این مرکز مشغول بکار شده و به درمان، آموزش و پژوهش در حیطه و بخش های نوزادان و NICU می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1390 مفتخر به کسب درجه استادی در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای شنبه ساعت 10 الی 12 صبح بوده و نوبت دهی توسط سیستم تلفن گویا با شماره های 4-32342152-011 صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان رئیس بخش نوزادان و NICU بیمارستان کودکان امیرکلا و سردبیر مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی zypasha@gmail.com