دکتر ایرج محمدزاده

جناب آقای دکتر ایرج محمدزاده

آقای دکتر ایرج محمدزاده در سال 1340 در آمل متولد شده و در سال 1373 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی آسم، آلرژی و ایمونولوژی کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند. ایشان از سال 1373 در این مرکز مشغول بکار شده و به بررسی و درمان کودکان مبتلا به بیماری‏های آسم، آلرژی و ایمونولوژی می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی‏نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه‏ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1391 مفتخر به کسب درجه دانشیاری در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای دوشنبه ساعت 10 الی 12 صبح بوده و نوبت دهی توسط سیستم تلفن گویا با شماره های 4-32342152-011 صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان رئیس بخش آسم، آلرژی و ایمونولوژی بیمارستان کودکان امیرکلا نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی irjmoh2000@yahoo.com