دكتر هادي سرخي

جناب آقای دکتر هادی سرخی

آقای دکتر هادی سرخی متولد سال 1341 از شهر بابل و فوق تخصص کلیه (نفرولوژی) کودکان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1375 بوده و از سال 1373 در این مرکز مشغول بکار کرده و به بررسی و درمان کودکان با مشکلات کلیوی در بخش کلیه (نفرولوژی) و دیالیز (همودیالیز و دیالیز صفاقی) می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1390 مفتخر به کسب درجه استادی در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای چهارشنبه ساعت 9 الی 11 صبح بوده و نوبت دهی توسط سیستم تلفن گویا با شماره های 4-32354951-011 صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان رئیس واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کودکان امیرکلا، سردبیر مجله کاسپین کودکان، معاون پژوهشی و مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر کودکان بوده و در سال های 77-1375 نیز ریاست بیمارستان کودکان امیرکلا را بعهده داشتند.

پست الکترونیکی hadisorkhi@yahoo.com