دکتر مرتضی علیجانپور

جناب آقای دکتر مرتضی علیجانپور آقاملکی

آقای دکتر مرتضی علیجانپور آقاملکی در سال 1349 در بابل متولد شده و در سال 1389 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی بیماری‏های غدد و متابولیسم کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند. ایشان استادیار گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده و از سال 1389 در این مرکز مشغول بکار شدند و به بررسی و درمان کودکان مبتلا به بیماری‏های غدد و متابولیسم از جمله دیابت، اختلالات تیرویید، بیماری های متابولیک و اختلالات در رشد می پردازند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‏شنبه 7-4 عصر و چهارشنبه ها ساعت 11-9 صبح بوده و نوبت دهی بصورت حضوری و یا تلفنی توسط منشی درمانگاه غدد (شماره های 4-32354951-011) و در دفتر ثبت بیماران صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل و رئیس بخش غدد و متابولیسم کودکان بیمارستان کودکان امیرکلا نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی m.alijanpour@yahoo.com