دکتر محمدرضا اسماعیلی

جناب آقای دکتر محمدرضا اسماعیلی

آقای دکتر محمدرضا اسماعیلی در سال 1343 در شهرستان قائمشهر متولد شده و در سال 1376 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی گوارش کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند. ایشان از سال 1376 در این مرکز مشغول بکار شده و به بررسی و درمان بیماران با مشکلات گوارشی و همچنین کولونوسکوپی و آندوسکوپی می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1395 مفتخر به کسب درجه استادی در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای دوشنبه ساعت 10 الی 12 صبح می باشد.

لازم بذکر است که ایشان رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر کودکان ، مدیر مسئول مجله کاسپین کودکان، معاون آموزش بالینی بیمارستان کودکان امیرکلا و رئیس بخش گوارش کودکان نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی esmaeilidooki@yahoo.com