دکتر موسی احمد پور

جناب آقای دکتر موسی احمدپور

آقای دکتر موسی احمدپور در سال 1345 در شهرستان بابل متولد شدند. ایشان بعد از گذراندن و اخذ دوره ی فوق تخصصی نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و استرالیا در سال 1379، از همان سال در این مرکز شروع بکار کرده و به بررسی و درمان نوزادان در بخش های نوزادان و NICU و همچنین آموزش دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری مراقبت های ویژه نوزادان، پزشک عمومی، دستیار تخصصی کودکان و دستیار فوق تخصصی نوزادان می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1395 مفتخر به کسب درجه استادی در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای چهارشنبه ساعت 10 الی 12 صبح بوده و نوبت دهی توسط سیستم تلفن گویا با شماره های 4-32342152-011 صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان از سال 1389 تا کنون رئیس بیمارستان کودکان امیرکلا نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی mousa_ahmadpour@hotmail.com