دکتر رحیم براری سوادکوهی

جناب آقای دکتر رحیم براری سوادکوهی

آقای دکتر رحیم براری سوادکوهی در سال 1331 در سوادکوه متولد شده و در سال 1375 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی بیماری‏های عفونی کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند. ایشان از سال 1368 در این مرکز مشغول بکار شده و به بررسی و درمان کودکان مبتلا به بیماری‏های عفونی می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1391 مفتخر به کسب درجه دانشیاری در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای شنبه ساعت 10 الی 12 صبح می باشد.

لازم بذکر است که ایشان در سال های 83-1377 رئیس بیمارستان کودکان امیرکلا بوده و رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان امیرکلا نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی