دکتر احمد تمدنی

جناب آقای دکتر احمد تمدنی

آقای دکتر احمد تمدنی در سال 1333 در بابل متولد شده و در سال 1373 موفق به اخذ درجه‏ی فوق تخصص در رشته‏ی بیماری‏های خون و سرطان کودکان از دانشگاه بریستول انگلستان شدند. ایشان از سال 1372 در این مرکز مشغول بکار شده و به بررسی و درمان کودکان مبتلا به بیماری‏های خون و سرطان کودکان، بیماران تالاسمی و پیوند مغز استخوان می پردازند.

ایشان با تلاش و سعی بی نظیر و درج مقالات متعدد در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه ی سخنرانی های متعدد در کنفرانس های داخلی و بین المللی در سال 1392 مفتخر به کسب درجه دانشیاری در گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل شده اند.

برنامه‏ی ویزیت ایشان در درمانگاه بیمارستان کودکان امیرکلا روزهای یکشنبه ساعت 10 الی 12 صبح بوده و نوبت دهی توسط سیستم تلفن گویا با شماره های 4-32342152-011 صورت می گیرد.

لازم بذکر است که ایشان مسئول راه اندازی بخش پیوند مغز استخوان، آزمایشگاه ژنتیک و تالاسمی و رئیس بخش پیوند مغز استخوان و بخش تالاسمی بیمارستان کودکان امیرکلا نیز می‏باشند.

پست الکترونیکی